Moventum, Zutphen

Maarten van Setten, directeur

Sinds najaar 2014 verricht Paul als ZZP’er regelmatig werkzaamheden voor ons onderzoek- en adviesbureau, Moventem te Zutphen. Hij doet voor ons verschillende onderzoeken in het regionale Openbaar Vervoer, zo nodig in het hele land. Ook verricht hij parkeeronderzoek, werving van respondenten en panelleden, enquêteren en het uitwerken ervan voor ons. Paul is een betrouwbare medewerker, flexibel inzetbaar en is altijd bereid actief mee te denken. We werken niet voor niets al zo lang met veel plezier samen.

TT Media, Zwolle

Taco en Thirza

Paul heeft zowel bij ons thuis als op kantoor uiteenlopende kluswerkzaamheden verricht, tot onze volle tevredenheid.

Klussen waren o.a. een traphek, nieuwe afvoer en waterleiding voor de wasmachinekast, bouw van een trapkast en een maatwerkkast op de kantoorkamer. Deze is later verhuisd en opnieuw opgebouwd op ons nieuwe kantoor. Daar heeft hij ook een keukenblok geplaatst inclusief water, elektra en afvoer aansluitingen. Hij werkt zorgvuldig en laat een schone, opgeruimde werkplek achter.

Particulier - Klussendienst

Mike en Monique

Paul heeft bij ons in de schuur de elektrische installatie opnieuw aangelegd en de schuur voorzien van verlichting. In ons woonhuis heeft hij de plafonds van gang, badkamer en toiletruimte vervangen.

Tevens heeft hij het toilet lager gehangen en opnieuw betegeld. In onze vakantiewoning in La Chabanne, Frankrijk, heeft hij de elektrische installatie in een deel van de woning opnieuw aangelegd. Hij werkt in goed overleg, zorgvuldig en laat zijn klusplek schoon achter.

Particulier - Advies en Ondersteuning

Henny en Chris

Paul heeft vele jaren de belastingaangifte voor mij en mijn kinderen verzorgd. Hij werkt zorgvuldig en deskundig. Recent ben ik verhuisd naar Brummen. Daar heeft Paul een aantal klussen aan ons huis uitgevoerd. Hij is een plezierige klusjesman met kennis van zaken en werkt nauwkeurig. Als iets hem niet past, geeft hij dat ook aan. Wij kunnen hem van harte aanbevelen.

Fluisterboten Zutphen

Henk-Jan Bouwhuis, voorzitter

Paul is sinds 2017 als schipper actief bij de St. Toeristisch Varen / Fluisterboten Zutphen. Als ervaren watersporter was het varen hem al bekend. Via de cursussen Zutphenkunde en Gelrekunde, het lezen van historische boeken en de informatiemap voor de schippers heeft hij de nodige kennis vergaard over Zutphen. Kennis die hij graag met onze gasten deelt. Sinds 2019 is hij ook actief bezig met de automatisering/ICT van de Fluisterboten.

Tevens draait hij mee in het Backoffice-team, dat alle aanvragen voor vaartochten afhandelt en boekt in ons reserveringssysteem. Paul is een enthousiast vrijwilliger die ook zijn bijdrage levert aan het onderhoud van onze boten.

Eye for Others

Ton & Antoinette

In oktober 2018 heeft Paul 14 dagen geklust voor de Stichting Eye For Others in Ritchie, Zuid-Afrika. Zowel in ons woonhuis / trainingscentrum als op het project in Ritchie.

Hij werkt met zorg en zoekt naar de meest praktische maar ook veilige oplossingen, zoveel mogelijk gebruik makend van voorhanden materiaal en met improvisatie talent.

De werkzaamheden was zijn sponsering aan de Stichting, waarvoor we hem zeer erkentelijk zijn.

Antoinette – Apeldoorn

Na mijn verhuizing naar een andere woning heeft Paul de nodige klussen verricht, o.a. divers installatiewerk, vervangen afwasmachine en vele andere klussen.

De grootste klus was echter het slopen en opnieuw opbouwen van mijn badkamer, inclusief tegelwerk, installatiewerk, nieuw plafond met ingebouwde verlichting etc.

Hij heeft daarin maximaal rekening gehouden met mijn wensen. Hij werkt secuur en volgens de voorschriften.